Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaGenelEski Zaman Yöneticisinin Ses Kaydında FETÖ'nün Yolsuzlukları

Eski Zaman Yöneticisinin Ses Kaydında FETÖ’nün Yolsuzlukları

F. Gülen: “Tedbir, inkar ve takiyye ile her yolu kullanarak mücadele edeceksiniz.” diye emirler yağdırsa da aykırı söz ve tavır koyanların yedi sülalesini doğduğuna pişman etse de uyuşturduğu, robotlaştırdığı insanlar arasından yine Müslüman evlatları çıkıyor ve kelle koltukta gerçekleri haykırıyor.

Neden mi bahsediyorum? Takvim Gazetesi’nde yayınlanıp bir gün sonra da diğer gazete ve sosyal medyada yer alan bir haberden bahsediyorum. “Eski Zaman yöneticisinin ses kayıtları ortaya çıktı,” haberinden.

Paralel Yapı‘nın içinde 25 yıl kaldıktan sonra hırsızlıklara karşı çıkarak Özbekistan’a yerleşen Zaman Gazetesi‘nin eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Arslan‘ın cemaatin iç yüzünü anlattığı ses kayıtları ortaya çıktı.

UÇAKTAN İNDİRİLİP TUTUKLANDI

Özbekistan’da yaşayan Mehmet Arslan, 30 Nisan 2014’te bildiği her şeyi anlatmak için Türkiye’ye gelirken uçaktan indirilip tutuklanmıştı. Arslan’ın kardeşi Yakup Arslan ise itiraf kasetlerini paylaştı.

İşte cemaaatin eski kozmik yöneticisinden şok açıklamalar:

ZAMAN GAZETESİ 11 MİLYON DOLAR ZARARA UĞRATILDI

Mehmet Arslan ses kaydında şu ifadeler yer alıyor:

25 yıl cemaatin içinde kaldım. Bunun 3 yılında Zaman Gazetesi’nde üst düzey yönetici olarak görev yaptım. Her hafta Fethullah Gülen’in liderliğinde toplanıyorduk. Bu süre zarfında birçok yolsuzluk ve hırsızlık yapıldığını gördüm. Zaman’ın imtiyaz sahibi olarak görünen Alaattin Kaya’nın gazeteyi 11 milyon dolar zarara uğrattığını tespit ettim. Bunu Fethullah Gülen’e söyledim. Bana sırtını çevirdi. O an yaptığım hizmetin ırzına geçildiği hissine kapıldım. Biz “Allah’a mı hizmet ediyoruz, hırsızlara mı hizmet ediyoruz?” dedim.

“İçimizde hırsız var, yolsuz var” diye yalvarana sırtını dönmek, en basit tabiri ile “bu yolsuzluk ve hırsızlık benim emrimle yapıldı,” ya da “sana ne bundan” demektir.

MASON LOCASI BANA ‘GERİ DÖN’ DEDİ

Arslan şöyle devam ediyor:

Hırsızlıklar üzerine cemaatin içerisinde aktif görevimi bırakıp Özbekistan’a geldim. Görevi bıraktıktan iki gün sonra yanıma bugün hala önemli görevlerde bulunan bir gazeteci ile ünlü bir siyasetçi geldi. Bir de Mason Locası lideri vardı. Kalıp görevime devam etmemi istediler. Bunu da görünce artık kalmam mümkün değildi.”

Eğer bir kişinin ikna edilmesi gerekirse, cemmatin içinden biri çıkar gelir, neden Mason Locası lideri geliyor? Sonra bu meşhur siyasetçi ve Mason Locası lideri kimdir? Cemaatin masonlarla ne ilişkisi var?

Bunların yaptığını kimse yapmadı. Allah adını kullanarak milleti kandırdılar. Onlar Çamlıca’da villalarda oturup sefa sürerken, bizler ülke ülke, şehir şehir dolaştık. Amacımız hizmet vermekti, hizmet almak değil.”diye devam etti.

HİMMETİN %10’U GÜLEN’E GERİSİ RÜŞVET

Alınan haraçlar, toplanan himmetler önce Müslüman Gülen’in(!) emriyle faize yatırılıyor. Bu paraların %10’u hasır üzerinde bir derviş hayatı yaşayan Gülen gönderiliyor. Gerisini Mehmet Arslan’dan dinleyelim:

Hizmete toplanan paraları repoya yatırdılar. Tüm himmetlerin yüzde 10’u Fethullah Gülen’e gidiyor. Savaş ganimeti uygulaması yapılıyordu. Himmet parasıyla devletteki bürokratlara aylıklar bağlanıyor, hediyeler gönderiliyordu. Adamlar satın alınıyordu.”

BANK ASYA BİR FAİZLİ BANKADIR

Asya Finans kurulduğunda bankamız olsun hizmete para lazım olduğunda oradan buradan dileneceğimize kendi bankamızdan alalım dedik. Ama sonra esnaf imamlarımız, il imamlarımız bankaya gidince şok yaşadılar. Bizim amacımız faizden kaçmaktı. Ama bizim bankamız bize yüksek faizle kredi vermeye başladı.”

Asya Finans kurulduğunda gerçekten “faizsiz” diye yutturulmuştu millete. Gülen’e en yakın ağızdan bunun böyle olmadığı ilan edilmiş oldu.

Tabii Asya Finans Bank Asya isim olarak değiştirdi.

Bir hemşehrim Bank Asya’dan 615 bin liralık kredi için altı yılda 834 bin lira ödeyecek. Bir de 30 bin liralık bir arsasını aldılar. Şimdiki hesaba göre 249 bin lira faiz ödeyecek. Bu faiz %41 demektir.

Hani faizsiz bankaydınız?“ diye sorduğunda ise “Faiz değil kâr payı” cevabını aldı.

Mehmet Arslan’ın yetkililere bir de çağrısı var:

Bunlar bildiklerimin çok azı. İstensin hepsini tek tek anlatayım. Vatanım için, milletim için her şeyi anlatmaya hazırım.”

Kazdıkça Gülen Örgütü’nün altından yeni yeni hırsızlıklar, yolsuzluklar, gasplar, ihanetler ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar ortaya çıkanlar ise buz dağının sadece görünen yüzü…

Ben bunların ne mal olduklarını 1978 yılında çözmüştüm. Kurban Bayramı’nda okuduğum İmam Hatip Lisesi’ne boğışlanan Kurban derilerini gaspetmişlerdi. Ve çok büyük bir kavgamız olmuştu bu insanlık düşmanları ile.

Muhammed Mücahid Okcu

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments