Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGenelDünyanın En Büyük Savaşını Durdurmaya Hazır mısınız?

Dünyanın En Büyük Savaşını Durdurmaya Hazır mısınız?

Lafı uzatmadan söylemeliyim ki, KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILIĞI dünyanın en büyük, en korkunç ve en acımasız DİN düşmanlığıdır.

Kafirler, Allah’ın Dini’ni yok etmek için daha önceleri defalarca denemelerine rağmen hiçbir başarı elde edemediler. Lakin son 40 yıldan beri yeni bir metod denemektedirler. İçimizden para ile satın aldıkları insanlara KUR’AN VE SÜNNET DÜŞMANLIĞI yaptırıyorlar. Bu küfür milletleri için getirisi çok büyük olan bir metod. İsimleri bizden, ama kalp ve beyinleri küfürden yana olanlar da kafirlerin verdikleri herbir göreve daha fazlasını ekleyerek İslam ile savaşıyorlar.

Ben, inkarcıların, küfür devletleri, istihbarat örgütleri ve misyoner örgütler ile olan bütün ilişkilerini biliyorum. Azar azar açıklamaya çalışıyorum. Fakat bu hiç de kolay olmuyor.

Onlar, internet sayfalarımı ele geçirip kapatarak, sosyal medya hesaplarımı askıya alarak, süreli ve süresiz kapatma cezası vererek bana bunun hesabını soruyorlar. Onların bu tavırları beni insanlara ulaşamaz hale getirdiği için canımı yakıyor, hakaretleri, tehditleri, hatta ölüm tehditleri bile beni yolumdan döndürmeye yetmiyor. Çünkü gerçekten Allah’a iman etmişseniz, her şey size vız gelir.

Aslında bu kavga ümmetin kavgasıdır. Yorucu, zahmetli ve tehlikeli olsa da ben bu kavgaya talibim. İki milyarlık İslam Alemi’nden de destek bekliyorum.

İslam, kıyamete kadar bakî kalacaktır. Bundan asla şüphemiz yok. Fakat kafirler, ümmetin evlatlarının DİNSİZ yapılması için içimizdeki KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARINI kullanıyorlar.

Bu mücadelede kafirlere karşı herkesin yapabileceği bir şey vardır:

– Televizyon ve radyoları olanlardan,.

– Gazete ve dergileri olanlardan,

– İnternet ve sosyal medya hesapları olanlardan,

– Telefonu, e-mail ve whatsapp hesabı olanlardan manevi destek, bekliyorum.

Her Müslüman görüntülü, ve yazılı yayınlarımızı yayınlalar, paylaşırlar ve insanlara tavsiye edebilirler.

Ellerinden bir şey gelmeyenler ve İslam Düşmanları’na bulaşmak istemeyenler de bizi dualarından eksik etmesinler yeter.

Ben, benim gibi kaç dava delisi varsa, onları alır bütün İslam Düşmanları’nın karşısına dikilirim. Galip olan Allah, bizi de mutlaka muzaffer kılacaktır.

Allah Teâlâ’nın Zilzal Suresi, 7 ve 8. ayetlerinde buyurduğu gibi “Kim zerre miktarı hayır yapmışsa onu (karşılığını) görür. Kim de zerre miktarı şer işlemişse onu (karşılığını) görür.”

Küfür ile mücadelemizi Youtube, İnternet, Facebook, Twitter ve İnstagram hesaplarımızdan izleyip veya okuyarak görebilirsiniz.

Allah Teâlâ, bütün mü’minlere iki cihanın bütün mükafatını versin.

Selam ve dua ile…

Muhammed Mücahid Okcu

NOT:

Daha geniş bilgi için “Kur’an Ve Sünnet İnkarcıları İle Mücadele Manifestosu”nu lütfen aşağıdaki linkten okuyunuz.

https://muhammedmucahid.com/2021/11/26/kuran-ve-sunnet-inkarcilari-ile-mucadele-manifestosu/

YOUTUBE

https://www.youtube.com/channel/UCKg6GO7hXnbqDnFfoQWimyQ

İNTERNET

www.muhammedmucahid.com

BENZER YAZILAR

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments