Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGenelKUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI

KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI

Kur’an ve Sünnet İnkarcıları derken kimlerden bahsediyoruz?

Allah Düşmanları’ndan… Peygamber Düşmanları’ndan… Kur’an ve Sünnet Düşmanları’ndan… Ümmet Düşmanları’ndan… Vatan Düşmanları’ndan… Velhasılı İslam Düşmanları’ndan bahsediyoruz.

Mutezile, Hariciler, Şia ve onların gerçek dışı fikirlerini ayakta tutmaya çalışanlardan söz ediyoruz.

Batı’da kurulan Yahudi-Hıristiyan İttifakı’nın kiralık inkarcı tetikçileri olan Goldziher, Sprenger, Schacht, Dozy, Weil, Gibb, Caetani, Margoriouth, Guillaume gibi İslam Düşmanı müsteşriklerden fikir alanlardan söz ediyoruz.

Ayetullah Humeyni ile onu İran’a getiren ABD’nin Eski Başkanları’ndan Jimmy Carter tarafından İran’da kurulan Yahudi-Hıristiyan-Şia İttifakı’nın tetikçisi olan sözde insanlardan söz ediyoruz.

Kitap olarak “KUR’AN YETER” dedikleri halde, Batılı İstihbarat Örgütleri’nin istemesi ile onlarca kitap yazan, yazdıkları kitapları CIA ve diğerleri tarafından basılıp dağıtılanPlanları ve projeleri CIA tarafından yazılan… Neler yapıp neler yapamayacakları onlar tarafından belirlenen… Bütün emirleri CIA, MOSSAD, BND, MI6, DSGE, VATİKAN, KİLİSELER BİRLİĞİ ve MİSYONER ÖRGÜTLERden alanlardan söz ediyoruz.

Sözün özü Müslüman ismi taşıdıkları halde, İslam Düşmanı Devletler’den MAAŞ alan insanlıktan istifa etmiş adam ve madamlardan söz ediyoruz.

Acı ve kaba kaçıyor olsa da söylenmesi gereken ifadeler bunlar. Eğer siz de benim gibi aynanın arkasına bakma zahmetine katlanırsanız her şeyi görür ve bana da hak verirsiniz. Bundan asla şüphem yok.

İslam Düşmanı bu adamların isim, resim, öğrenim durumu ve branşlarını sizler için burada dile getirmek istiyoruz.

Biz bu listeyi defalarca yayınladık. Sanıyorum bu listeyi ilk defa 2004 yılında yayınlamıştık. Çünkü 1980 yılından itibaren inkarcıları takip ediyorum. İsmi Müslüman olanlardan Kur’an ve Sünnet İnkarcısı yetiştirmeye başlama tarihi 1980’dir. Onlar, Humeyni ile onu İran’a getiren ABD’nin Eski Başkanları’ndan Jimmy Carter tarafından İran’da kurulan Yahudi-Hıristiyan-Şia İttifakı’nın Kum kentindeki mektebinde yetiştirildiler.

Sözün özü ben bunları dün bugün tanımıyorum. İnkarcılarla uzun bir mazimiz var. Dahasını da söyleyebilirim. Bugün kalbur üstü inkarcıların 1980 sonrası hayatlarını bildiğim gibi, 1980 öncesi hayatlarını da biliyorum. 1980 yılından önce, hatta 1986 yılından önce bir tane bile Kur’an ve Sünnet İnkarcısı yoktu. Çünkü 1980’den 1985 yılına kadar sadece yetiştirildiler.

Mesela Yaşar Nuri Öztürk ve Bayraktar Bayraklı ile 1985 yılına kadar beraberdik. Ayrıca Bayraklı da 1987 yılına kadar yanlış bir tavır görmedim. Çünkü onunla 1987 yılı Ramazan ayı boyunca yurtdışında beraberdik.

İnternet ile tanışıklığım internetin doğuşu ile başladı. Arı kovanına çöp dürtme, birilerinin tekerine çomak sokma ve birilerinin de sularını bulandırma alışkanlığımızdan dolayı internet sayfalarım defalarca kapandı. Yüzlerce yazım da bu yüzden kayboldu.

Ben araştırma ve bildiklerim ile bir liste meydana getirmiştim. O isimlerin başında Kur’an ve Sünnet İnkarcıları yazıyor. İnkarcılar listemizi bilen o takımın insanları “Toptan HADİS İNKARCISI olduklarını fakat KUR’AN İNKARCISI olmadıklarını” ifade ediyorlar. Listedeki bazı isimlerin KUR’AN İNKARCISI olduğunu da itiraf ediyorlar.

Kim ne düşünüp ne söylerse söylesin, biz de YAZDIKLARINI ve SÖYLEDİKLERİNİ önlerine koyar ve “Hadi konuş!” deriz. Yine de isteyen HADİS İNKARCISI, isteyen KUR’AN İNKARCISI, isteyen hem HADİS İNKARCISI hem de KUR’AN İNKARCISI olduğunu, isteyen de İNKARCI olmadığını ilan edebilir. Muhayyerdirler.

Yalnız bizi hakaret etmekten, onları teröristlerle yan yana getirdiğimizden, terör örgütü liderleri olan F. Gülen ve Adnan Oktar ile aynı listede olmaları ile rencide olmaktan söz edemezler. Mahkeme, suç duyurusu, tazminat gibi şeylerle korkutamazlar.

Kimseye suç işleme hakkı tanımayacağız. Suçlarını örtmeleri için insanlık dışı tavırlara yeltenmelerine de izin verilmeyecektir.

Ben onlara defalarca teklifte bulundum. Tartışmaya çağırdım. İslam Düşmanları ile olan bağlantılarından söz ettim. Kendilerine çekidüzen vermeleri gerektiğini söyledim. Hatta bunu para ve mal için yapıyorsanız, sadece susun ve biz size onların verdiklerinin bir kaç kat fazlasını verelim dedim. Tek şartım İslam dinine karşı inkar, tahrif, iftira, yalan ve ihanetten vazgeçmeleridir.

Kimse bana bir cevap vermedi. Bildikleri halde asla “Biz varız” diyemiyorlar. Çünkü onlara ne soracağımı, nasıl davranacağımı çok iyi biliyorlar. Yaptıkları ihanetlere, söyledikleri yalanlara, ettikleri iftiralara ve yaptıkları inkarlara karşı tipik bir karşılık vermeyeceğimi çok iyi biliyorlar.

Allah Düşmanı kafirlerle olan bütün bağlantılarını yüzlerine haykıracağımı çok iyi biliyorlar. Allah, Peygamber, Kur’an, Sünnet, İslam, Müslüman ve Vatan Düşmanları zarara uğramış, rencide olmuş, bilmem ne olmuş beni ilgilendirmez. Onlar toptan ihanetten vazgeçtiklerini ilan etsinler, ben de onları memnun etmek için elimden geleni yapayım. Unutmasınlar ki, onlar DİN DÜŞMANLIĞInın yanında CASUSLUK, MAŞALIK, MİSYONERLİK, TETİKÇİLİK SUÇLARINI işlemektedirler.

Bu listeye sadece Kur’an adına KUR’AN DÜŞMANLIĞI yapanları aldık. Bütün dünya ve İslam Ülkeleri’nde de kafirlerden aldıkları MAAŞ karşılığı Kur’an Ve Sünnet Düşmanlığı yapanlar var.

İşte size İslam düşmanı devlet, istihbarat ve terör örgütlerinin gönüllü piyon, maşa ve tetikçileri olan sözde akademisyen, ilahiyatçı ve araştırmacı ünvanı taşıyan İslam Düşmanı adamlarını önce Yanhudi ve Hıristiyan dinsizlerden başlamak üzere hepsini güzümüzün yettiği nispette sizlere aktaracağız.

İnkarcıları şu başlıklar altında inceleyeceğiz:

Yahudi-Hıristiyan İttifakının:

Yetiştirdiği Yahudi ve Hıristiyan Kur’an ve Sünnet Tahrifçileri.
Müslüman ismi taşıyanlardan satın alıp Kur’an ve Sünnet İnkarcısı yaptığı insanlar.
İslam dünyasında kurdurdukları sapık fırkalar.

Yahudi-Hıristiyan-Şia İttifakının:

Türkiye’de yetiştirdikleri Kur’an ve Sünnet İnkarcıları.
Diğer ülkelerde yetiştirdikleri Kur’an ve Sünnet İnkarcıları.
Tablomuzda bu beş grubu göreceksiniz.

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKI’NIN KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ OLARAK YETİŞTİRDİĞİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR

Batılılar, İslam dinini silah zoru ile ortadan kaldıramadılar. Gizli ordular kurdular, işe yaramadı. Tapınak Şövalyeleri gibi kanlı katil orduları türettiler yine işe yaramadı. İslam’ın merkezine Haçlı Seferleri düzenlediler yine de başaramadılar. Sonunda Allah’ın Dininin DNA’sı ile oynamaya karar verdiler. Yani içlerinden yetiştirdikleri din ve iman katilleri ile Kur’an ve Sünnet üzerinde oyunlara giriştiler. Kur’an ve Sünneti/Hadisleri tahrif edecek ve böylece Müslümanların din, iman ve akılları ile oyun oynayacaklardı.

Plan aynen bu idi. Bunun için harıl harıl çalışarak içlerinden İslam Dinini ve Müslümanların dillerini bilen adamlar yetiştirdiler. İşte biz bu bölümden bunlardan bahsedeceğiz. Yani bu adamların isim, rütbe, ırk ve batıl dinlerini de içine alan birer resimlerini yayınlayacağız. Böylece Tanınak Şövalyelerinin dağılmasından sonra kurulan Yahudi-Hıristiyan İttifakı’nın misyoner, tetikçi, casus ve ajanlarını ortaya çıkartmış olacağız.

İşte Yahudi-Hıristiyan İttifakı’nın Yahudi ve Hıristiyan misyonerleri:

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 1

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 2

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 3

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 4

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 5

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 6

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 7

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 8

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 9

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 10

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 11

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 12

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 13

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 14

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 15

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 16

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 17

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 18

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 19

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 20

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 21

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 22

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 23

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 24

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 25

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 26

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 27

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 28

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 29

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 30

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 31

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİSİ YAHUDİ VE HIRİSTİYANLAR 32

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKI’NIN SATIN ALARAK KUR’AN VE SÜNNET İNKARCISI YAPTIĞI SÖZDE MÜSLÜMANLAR

Yahudi-Hıristiyan İttifakı sayısız misyoner, tetikçi, casus ve ajan ve Kur’an ve Sünnet Tahrifçisi yetiştirdi. Bu misyonerlerden bazılarını casus olarak İslam Dünyası’na gönderdi. Bunların yazdıkları kitap ve makaleler hem kendi ülkelerinde hem İslam Ülkelerinde hem de bütün dünyaya servis edildi. Ne kadar uğraşsalar da isimleri yüzünden bu din ve iman düşmanlarının tesirleri istedikleri gibi olmadı. İslam Dünyası’ndan, yani Müslümanlar arasından satın alabildikleri insanların sayısı bir iki düzineyi geçemedi. Fakat zehirlerini kusan Yahudi ve Hıristiyan dinsizler az da olsa peşlerinden gidecek, din ve imanlarını satacak adamlar buldular.

İşte Batı’da kurulan Yahudi-Hıristiyan İttifakı’nın misyoner, tetikçi, casus ve ajanlarının satın alabildiği insanların listesi:

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILAR 1

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 2

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 3

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 4

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 5

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 6

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 7

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 8

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 9

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 10

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 11

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 12

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 13

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 14

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 15

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 16

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 17

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 18

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 19

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 20

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 21

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 22

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 23

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 24

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ SATIN ALDIĞI KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 25

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKI’NIN KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILIĞI İÇİN KURDURDUĞU SAPIK FIRKALAR

İslam düşmanı Yahudi-Hıristiyan İttifakı, İslam Düşmanlığı için önce kendilerinden Kur’an ve Sünnet Tahrifçisi ürettiler. Bu tahrifçiler aracılığı ile İslam Dünyası’ndan para, makam ve mal karşılığında insanlar devşirdiler. Bu satın aldıkları adamlara bir de kendilerinin korkunç planlarını uygulayacak çeşitli sapık fırkalar kurdurdular. Mesele çirkin planlarının istedikleri gibi sonuçlanması idi.

İşte o sapık örgütlerden bazıları:

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ KURDURDUĞU SAPIK FIRKALAR 1

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ KURDURDUĞU SAPIK FIRKALAR 2

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı kuran-ve-sunnet-inkarciligi-icin-kurulan-orgutler-kadiyanilik-500x250-2.png

YAHUDİ-HIRİSTİYAN İTTİFAKININ KURDURDUĞU SAPIK FIRKALAR 3

YAHUDİ-HIRİSTİYAN-ŞİA İTTİFAKI’NIN TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI

Bu bölümde 1980 yılında İran’da kurulan Yahudi-Hıristiyan-Şia İttifakı’nın devşirdiği ve Kur’an ve Sünnet Düşmanı yaptığı insanlar yer alacaktır. Bunların hepsi İslam Toprakları’nda inkarcı yapılan adı bizden olan insanlardır. Bulardan hiçbiri 1980, hatta 1986 yılına kadar inkarcı değildiler. Bu tarihlerden sonra para ve çeşitli menfaat karşılığında satın alınan insanlardır.

İtiraf etmeliyim ki, bu bölümde büyük bir eksiğimiz var. Diğer iki bölümde bütün tahrifçi ve inkarcıları tek tek inceledik ve en azılılarını kaydettik. Fırsat buldukça da yenilerini kaydetmeye devam edeceğiz. Ancak, bu bölümde sadece Türkiye’deki inkarcıları kaydedebildik. Müslüman ismi taşıdıkları halde küfre hizmet eden bütün dünyadaki Kur’an Ve Sünnet İnkarcılarını buraya kaydedemedik.

Buna gücümüz yetmedi. Çünkü bunun için büyük bir ekip çalışması gerekiyor. Bir iki ülkede olsalar, onları bir bir araştırır, o ülkelerden bulabildiğimiz alim ve araştırmacılar ile bunları ifşa edebilirdik. Ne yazık ki, dünyanın her ülkesinde var bu inkarcılardan. O yüzden de şimdilik Türkiye’deki inkarcıları ifşa etmekle yetiniyoruz.

1980 Sonrası Türkiye’deki Kur’an Ve Sünnet İnkarcıları:

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 1

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 2

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 3 ÖLDÜ

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 4

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 5

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 6

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 7 ÖLDÜ

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 8

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 9 ÖLDÜ

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 10 ÖLDÜ

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 11

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 12

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 13

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 14

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 15

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 16

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 17

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 18

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 19

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 20

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 21

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 22

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 23

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 24

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 25

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 26

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 27

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 28

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 29

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILAR 30

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 31

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 32 ÖLDÜ

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 33

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 34

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 35

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 36

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 37

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 38

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 39

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 40

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 41

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 42

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 43

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 44

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 45

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 46

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 47

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 48

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 49

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 50

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 51

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 52

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 53

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 54

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 55

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 56

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 57 ÖLDÜ

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 58

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 59

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 60

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 61

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 62

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 63

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 64

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 65

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 66

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 67

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 68 ÖLDÜ

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 69

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 70

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 71

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 72

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 73

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 74

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 75

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 76

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 77

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 78

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 79

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 80

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 81

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 82

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 83

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 84

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 85

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 86

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 87

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 88

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 89

TÜRKİYE’DEKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 90

YAHUDİ-HIRİSTİYAN-ŞİA İTTİFAKI’NIN TÜRKİYE DIŞINDAKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI

Beşinci bölüm olarak Türkiye hariç tüm dünyadaki 1980 sonrası Kur’an Ve Sünnet İnkarcılarını da kaydetmek istiyoruz. Bu diğer bölümler kadar kolay olmayacak. Çünkü koca bir dünyadaki inkarcıları tek tek ince elekten eleyerek ortaya çıkartmak hiç de basit değil. Yine de sonuna kadar çaba sarfedeceğiz.

Gayret bizden Allah da bunun meyvesini verecektir

1980 Sonrası Türkiye Dışındaki Kur’an Ve Sünnet İnkarcıları:

TÜRKİYE’NİN DIŞINDAKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 1

TÜRKİYE’NİN DIŞINDAKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 2

TÜRKİYE’NİN DIŞINDAKİ KUR’AN VE SÜNNET İNKARCILARI 3

KUR’AN VE SÜNNET TAHRİFÇİ VE İNKARCILARININ DİN, IRK, EĞİTİM VE BRANŞLARI

NODİN, IRK, EĞİTİM, BRANŞİSİMLERS.
1Allahsız=Deist, PanteistYaşar Nuri Öztürk, Cemil Kılıç, Haim Nahum, İgnaz İsaac Jehuda Goldziher, Maxime Rodinson, David Samuel Margoliouth, Gustav Weil, Abraham Geiger, Gustave Edmund von Grunebaum, Georges Arie Yehouda Vajda, Arminius Vambery, Muhammed Esed (Leopold Weiss), Adnan Oktar, Emre Dorman, Caner Taslaman, Ali Denizci, Aloys Sprenger, Reinhart Pieter Anne Dozy, Joseph Schacht, Sir Hamilton Alexander Roskeen Gibb, Alfred Guillaume, William Montgomery Watt, Louis Massignon, Leone Caetani, Henri Lammens, Christiaan Snouck Hurgronje, Theodor Nöldeke, Miguel Asin Paalacius, Guillaume de Jerphanion, Johannes Pedersen, Gualtherus Hendrik Albert Juynboll, Rcihard Bell, Sir William Muir, Regis Blachere, William Marçais, Duncan Black Macdonald, Thomas Edward Lawrence, Mirza Bakır, Martin Lings, Fatma Yavuz, Salman Rüşdi, Mirza Gulam Ahmed, İskender Evrenesoğlu, Abdullah Cevdet, Reşad Halife, Joseph Freiherr von Hammer-Purgstall44
2Yalancı PeygamberMirza Gulam Ahmed, İskender Evrenesoğlu2
3Yalancı Peygamber MüridiEdip Yüksel1
4Kripto YahudiHaim Nahum, İgnaz İsaac Jehuda Goldziher, Maxime Rodinson, David Samuel Margoliouth, Gustav Weil, Abraham Geiger, Gustave Edmund von Grunebaum, Georges Arie Yehouda Vajda, Arminius Vambery, Muhammed Esed (Leopold Weiss), Fetullah Gülen, Adnan Oktar, Emre Dorman, Caner Taslaman, Ali Denizci, Nazif Ay, Oktar Babuna17
5Kripto HıristiyanAloys Sprenger, Reinhart Pieter Anne Dozy, Joseph Schacht, Sir Hamilton Alexander Roskeen Gibb, Alfred Guillaume, William Montgomery Watt, Louis Massignon, Leone Caetani, Henri Lammens, Christiaan Snouck Hurgronje, Theodor Nöldeke, Miguel Asin Paalacius, Guillaume de Jerphanion, Johannes Pedersen, Gualtherus Hendrik Albert Juynboll, Rcihard Bell, Sir William Muir, Regis Blachere, William Marçais, Duncan Black Macdonald, Thomas Edward Lawrence, Mirza Bakır, Martin Lings, Joseph Freiherr von Hammer-Purgstall, Fatma Yavuz, Salman Rüşdi, Bahaeddin Sağlam28
6HahamHaim Nahum, İgnaz İsaac Jehuda Goldziher, 3
7PapazWilliam Montgomery Watt, Louis Massignon, Miguel Asin Palacius, Guillaaume de Jerphanion, Richard Bell5
8Yahudi İlahiyatçısıAbraham Geiger, Johannes Pedersen2
9Hıristiyan İlahiyatçısıMehmet Paçacı, Johannes Pedersen, Richard Bell, Duncan Black Macdonald,4
10Mason/Kurucu/YöneticiCemaleddin Efgânî, Muhammed Abduh, Reşid Rıza, Adnan Oktar, Elşad Miri5
11Hıristiyan Olmuş MürtedMirza Bakır, Salman Rüşdi, Reşad Halife3
12KızılbaşCemil Kılıç, Ali Şeriati,
13Misyoner, Casus, AjanHaim Nahum, İgnaz İsaac Jehuda Goldziher, Maxime Rodinson, David Samuel Margoliouth, Gustav Weil, Abraham Geiger, Gustave Edmund von Grunebaum, Georges Arie Yehouda Vajda, Arminius Vambery, Muhammed Esed (Leopold Weiss), Adnan Oktar, Emre Dorman, Caner Taslaman, Ali Denizci, Aloys Sprenger, Reinhart Pieter Anne Dozy, Joseph Schacht, Sir Hamilton Alexander Roskeen Gibb, Alfred Guillaume, William Montgomery Watt, Louis Massignon, Leone Caetani, Henri Lammens, Christiaan Snouck Hurgronje, Theodor Nöldeke, Miguel Asin Paalacius, Guillaume de Jerphanion, Johannes Pedersen, Gualtherus Hendrik Albert Juynboll, Rcihard Bell, Sir William Muir, Regis Blachere, William Marçais, Duncan Black Macdonald, Thomas Edward Lawrence, Mirza Bakır, Fatma Yavuz, Salman Rüşdi, Yaşar Nuri Öztürk, Cemil Kılıç, Mirza Gulam Aahmed, İskender Evrenesoğlu, Mehmet Paçacı, A. Suavi, Abdullah Çekrâlevî, Ebu Reyye, Hakkı Yılmaz, Ahmet Murat Sağlam, Abdullah Yolcu, Galip Hasan Kuşçuoğlu, Fetullah Gülen, Gulam Ahmed Perviz, Mustafa İslamoğlu, Ercüment Özkan, Recep İhsan Eliaçık, Ahmet Hulusi Akten, Edip Yüksel, Gürkan Engin, Ali Rıza Borazan, Mahmut Elgörmüş, Reşid Rıza, Cemaleddin Efgânî, Muhammed Abduh, Uğur Koşar, Ramazan Koyuncu, Cemal Külünkoğlu, Reşit Haylamaz, İbrahim Sarmış, Ahmet Şahin, Rasim Şekercioğlu, Tuncer Namlı, Savaş Ören, Şaban Piriş, Sait Çamlıca, Eyüp Fatih Şağban, Erhan Aktaş, Namık Kemal Zeybek, Halis Aydemir, Cemalnur Sargut, Yahya Şenol, Ahmed Emin, Taha Hüseyin, Emin b. İbrahim b. Abdilbaki El-Hûlî, Muhammed Ahmed Halefullah, Ali Şeriati, Muhammed Nur Doğan, İsmail Yakıt, Mikail Bayram, Zafer Duygu, Fazlu’r-Rahman Malik, Hüseyin Atay, Mehmet Aydın, İbrahim Maraş, Şahin Filiz, Zekeriya Beyaz, Alper Bilgili, Cihat Kısa, Ali Köse, Sinan Canan, Bayraktar Bayraklı, Cabbar Boran, Bahriye Üçok, İnayetullah Han, Tevfik Sıdkî, Zeki Bayraktar, Gazi Özdemir, Seyyid Ahmed Han, Muhammed İbn Abdulvehhab, Güner Akca, S. Cabelhayr, Abdülaziz Bayındır, İlhami Güler, Şaban Ali Düzgün, Ahmet Akbulut, Süleyman Ateş, Mehmet Okuyan, Mustafa Öztürk, Ömer Özsoy, Hadiye Ünsal, Suat Yıldırım, Salih Akdemir, Mehmed Said Hatipoğlu, Hayri Kırbaşoğlu, Mehmet Görmez, Enbiya Yıldırım, İsmail Hakkı Ünal, Bünyamin Erul, Servet Bayındır, Fatih Orum, Hayreddin Karaman, Mürteza Bedir, Ali Bardakoğlu, İsrafil Balcı, Mehmet Azimli, Hasan Onat, Nâsırüddin el Albanî, Elşad Miri, Mustafa Çavdar, Martin Lings, Ahmed Kalkan, Abdullah Cevdet, Reşad Halife, Ayetullah Humeyni, Haydar Baş146
14Okur-YazarEbu Reyye, Hakkı Yılmaz, Ahmet Murat Sağlam, Abdullah Yolcu, Galip Hasan Kuşçuoğlu, Mustafa Çavdar, Bahaeddin Sağlam6
15İlkokul 3’ten TerkFetullah Gülen1
16Ortaokul MezunuAli Suavî, Ali Denizci 2
17Lise MezunuGulam Ahmed Perviz, Mustafa İslamoğlu, Ercüment Özkan, Recep İhsan Eliaçık, Ahmet Hulusi Akten, Edip Yüksel, Gürkan Engin, Ali Rıza Borazan8
18Endüstri Meslek LisesiMahmut Elgörmüş1
19Medrese MezunuReşid Rıza1
20Bilgisayar TamircisiUğur Koşar1
21TV SunucusuRamazan Koyuncu1
22İşletmeciCemal Külünkoğlu1
23YazarReşit Haylamaz1
24Çevirmenİbrahim Sarmış1
25GazeteciAhmet Şahin1
26İmamRasim Şekercioğlu1
27ÖğretmenMaxime Rodinson, Tuncer Namlı, Savaş Ören, Şaban Piriş, Ahmed Kalkan5
28Almanca ÖğretmeniSait Çamlıca 1
29Spor Akademisi MezunuEyüp Fatih Şağban1
30İktisat MezunuErhan Aktaş, İskender Evrenesoğlu2
31Hukuk Fakültesi MezunuChristiaan Snouck Hurgronje, William Marçais, Namık Kemal Zeybek3
32Elektrik MühendisiHalis Aydemir1
33Kimya MühendisiCemalnur Sargut, Reşad Halife1
34Yüksek LisansYahya Şenol1
35EdebiyatçıWilliam Montgomery Watt, Louis Massignon, Regis Blachere, Ahmed Emin, Taha Hüseyin, Emin b. İbrahim b. Abdilbaki El-Hûlî, Muhammed Ahmed Halefullah, Ali Şeriati, Muhammed Nur Doğan, İsmail Yakıt, Martin Lings11
36Fars Dili EdebiyatçısıMikail Bayram1
37Süryani EdebiyatçısıZafer Duygu1
38Arap Dili UzmanıSir Hamilton Alexander Roskeen Gibb, Alfred Guillaume, Miguel Asin Palacius3
39Doğu Dilleri UzmanıGustav Weil1
40Yunan-Latin EdebiyatçısıDavid Samuel Margoliouth1
41Felsefeciİgnaz İsaac Jehuda Goldziher, Aloys Sprenger, Fazlu’r-Rahman Malik, Hüseyin Atay, Yaşar Nuri Öztürk, Caner Taslaman, Mehmet Aydın, İbrahim Maraş, Şahin Filiz, Emre Dorman10
42SosyologBayraktar Bayraklı, Zekeriya Beyaz, Alper Bilgili, Haydar Baş4
43PsikologCihat Kısa, Ali Köse2
44BiyologSinan Canan1
45SaatçiNâsırüddin el Albanî1
46FizikçiCabbar Boran1
47TarihçiReinhart Pieter Anne Dozy, Joseph Schacht, Leone Caetani, Henri Lammens, Gustave Edmund von Grunebaum, Bahriye Üçok6
48Matematik Öğretmeniİnayetullah Han, Alibey Başaran2
49Tıp DoktoruTevfik Sıdkî, Abdullah Cevdet2
50Üroloji DoktoruZeki Bayraktar1
51NörologGazi Özdemir1
52Mahkeme YargıcıSeyyid Ahmed Han1
53Vehhabiliğin kurucusuMuhammed İbn Abdulvehhab1
54Kadiyaniliğin KurucusuMirza Gulam Ahmed1
55Kur’aniyyun’un KurucusuAbdullah Çekrâlevî1
56İnşaat MühendisiGüner Akca1
57Sûfî AraştırmacısıS. Cabelhayr1
58Sahte Tarikat ŞeyhiEyüp Fatih Şağban, Galip Hasan Kuşçuoğlu2
59Memur EmeklisiGüner Akca1
60KelamcıAbdülaziz Bayındır, İlhami Güler, Şaban Ali Düzgün, Ahmet Akbulut4
61TefsirciSüleyman Ateş, Mehmet Okuyan, Mustafa Öztürk, Ömer Özsoy, Hadiye Ünsal, Suat Yıldırım, Salih Akdemir7
62HadisçiMehmed Said Hatipoğlu, Hayri Kırbaşoğlu, Mehmet Görmez, Enbiya Yıldırım, İsmail Hakkı Ünal, Bünyamin Erul6
63İslam HukukçusuServet Bayındır, Fatih Orum, Hayreddin Karaman, Mürteza Bedir, Ali Bardakoğlu5
64İslam Tarihçisiİsrafil Balcı, Mehmet Azimli2
65Mezhepler TarihçisiHasan Onat1
 66 Türkçe Meal YazanlarHüseyin Atay, Süleyman Ateş, Yaşar Nuri Öztürk, Bayraktar Bayraklı, Mustafa İslamoğlu, İskender Evrenesoğlu, Mustafa Cemil Kılıç, Recep İhsan Eliaçık, Mehmet Okuyan, Mustafa Öztürk, Edip Yüksel, Hakkı Yılmaz, İlhami Güler, Abdülaziz Bayındır, Ahmet Hulusi Akten, Tuncer Namlı, Ömer Özsoy, Cemal Külünkoğlu, İsmail Yakıt, Suat Yıldırım, Şaban Piriş, Salih Akdemir, Hayreddin Karaman, Erhan Aktaş, Mustafa Çavdar, Muhammed Esed, Sonia Cihangir27 
    
 TOPLAM 150
 Türkiyeden 90
 İslam Ülkelerinden ilk 25
 Küfür Ülkelerinden 32
 İslam Ülkelerinden son 3
    
 ÖlenlerinToplam63
 Kafir Devletlderden 32
 Müslüman Ülkelerden 22
 Türkiye‘den 8
    
 İlahiyatçı%17,3326
 İlahiyatçı Olmayan%82,67124

Bu son liste Kur’an ve Sünnet İnkarcıları’nın -tabiri caizse- sokaktan toplama, içi cahil cühela dolu bir inkar, iftira, yalan ve ihanet ordusu olduğunu gösteriyor. Para ve menfaat ile cehalet ve namus yoksunluğu bir araya gelince katıksız bir KUR’AN VE SÜNNET DÜŞMANLIĞI ortaya çıkıyor.

Benim defterimde sadece bir dal üzerinde ihtisas yapanlar değil, İSLAMÎ İLİMLERİN BÜTÜN DALLARINDA BİRDEN İHTİSAS YAPANLAR İLAHİYATÇI‘DIR. Bu listede bugün kabul edildiği manada, yani sadece Tefsir, Hadis, Fıkıh, Tarih, Mezhepler Tarihi gibi ayrı ayrı dallarda ihtisas yaptığı için İLAHİYATÇI sayılanların sayısı %20’nin çok altında. Gerisinin İLAHİYAT ile zerre kadar ilgi ve alakaları yok. Yani tabiri caizse, elifi görse mertek zannedecek insan müsvetteleri BATILI MİSYONERLER tarafından sözde hoca, daha da ileri giderek ilahiyatçı ilan edilmişlerdir.

İSLAM HUKUKUNA GÖRE DİN DÜŞMANLIĞI SUÇU İŞLİYOR,
TCK’YA GÖRE DE “DİNÎ DEĞERLERİ AŞAĞILAMA SUÇU” İŞLİYORLAR

Bu adamların İslam Hukuku’ndaki cezasını herkes biliyor. Kendileri de biliyorlar. Bu ceza idam. Fakat nedense önünü sonunu düşünmeden ihanete devam ediyorlar. Galiba kendilerini cezalandıracak İslamî bir yapının olmadığına inanıyor olmalılar.

Ancak, Türk Ceza Kanununa göre “Dinî Değerleri Aşağılama Suçu” düzenlemesi var. Bu düzenlemedeki suçlar bir de medyada, yani kamuya açık bir şekilde işlenirse, yarı nisbetinde ceza artar. Bunları tekrar tekrar işlemeleri ile cezaları kat kat artar.

Bunu onlar da biliyor olmalarına rağmen tehdit ve şantaj yolunu seçmekten de geri durmuyorlar. Halbuki onlardan tek istediğimiz şey, sadece susmaları ve geçmişte sebep oldukları yıkıntıları tamir etmeleridir. Ondan sonra biz onları rahat bırakmak niyetindeyiz.

Bütün bunlara rağmen içlerinden biri 06.12 2020 tarihinde yaptığı bir videoda bizi iftira suçlaması ile mahkemeye vereceğini ilan etmiş. Videoda bu konuyu ilgilendiren sözleri özet olarak şunlardan meydana geliyor.

Birincisi, listede olanların tamamı Hadis İnkarcısı imişler. O esmen “Biz HADİS inkarcısıyız!” diyor. Bu suçtur. “Dini değerleri Aşağılama Suçu” işliyorlar.
İkincisi, Kur’an İnkarcısı değillermiş. Bunu konuşup yazdıklarını önlerine koyduğumuz zaman hem inkarcı oldukları hem de yine “Dini değerleri Aşağılama Suçu” işledikleri ortaya çıkacaktır. İslam Hukuku’na göre suçları daha büyüktür. Kafalarının kopması içten bile değil. Fakat niye kendilerini bu duruma sürüklüyorlar? Niye tehlikeye koşuyorlar? Bir türlü anlamış değilim. Kendilerine yazık ediyorlar.
Üçüncüsü, aslında “İnkarcı denilmesinden hiç alınmazlarmış, ama F. Gülen ve Adnan Oktar ile aynı listede olmaları nedeniyle şikayetçi” olacaklarmış. Onlarla olan farklarını bir anlatsalar da biz de öğrensek iyi olur.
Dördüncüsü de “Hakkı Yılmaz ve bazıları Kur’an İnkarcısı olabilirlermiş.” Demek ki en azından kendi aralarında Kur’an ve Sünnet İnkarcılarının var olduğunu biliyorlar.

İslam Düşmanları’ndan aldıkları para ve sayısız menfaat karşılığı Kur’an ve Sünnet İnkarcılığı yapmaları başka suçlara da girer. Mesela CASUSLUK suçuna. İslam Hukuku’nda casusluk suçunu işleyenlere dünyaya veda demesi sağlanır. Bunu yapacak olan da devlet idaresidir.

Haydi beyler! Beni İNKARCILAR dediğim için verin mahkemeye. Benim yaşadığım Avrupa’da bir düşünce hakim. “ŞİKAYETE KARŞILIK ŞİKAYET” diye tercüme edebileceğim bir hukuki terimden bahsediyorum. Türkiye’de “Şikayetimden bir şey çıkmaz, ama BİRAZ MAHKEMELERDE SÜRÜNMESİNİ istediğim için dava açıyorum” düşüncesi var. Bu da devletin mahkemelerini gereksiz yere meşgul etme suçuna girer.

Hepsine kabul diyoruz. Yani şikayet etmeleri bizi şaşkınlığa sürüklemeyecek. Asıl şikayet edilmesi gereken inkarcılardır.

Konuştuğum hakim ve savcılar, “Kur’an ve Sünnet İnkarcılığı ile ilgili kanunî bir düzenleme yok. Fakat “Dinî Değerleri Aşağılama Suçu” düzenlemesi var. Kur’an ve Hadis’e karşı yapılanlar da “Dinî Değerleri Aşağılama Suçu”na girer. Böyle bir şikayet gelirse, biz gereğini yaparız” diyorlar.

ÇEMBER DARALIYOR. ÇÜNKÜ SUÇ DUYURULARI YAPILMAYA VE DAVALAR AÇILMAYA BAŞLANDI

Benim Kur’an ve Sünnet İnkarcıları adını verdiğim insanların, ümmetin evlatları için, bütün İslam Düşmanlarının toplamından kat kat fazla tehlikeli ve zararlı olduklarını her zaman söylüyorum. Bu bağlamda bunların ivedilikle susturulmaları Üniversiteler ve okullar başta olmak üzere bütün kamusal alanlardan uzaklaştırılmaları gerekiyor.

Ve o an çoktan gelmişti. Çok geç kaldık bile. Hakkında suç duyurusu yapılan ilk inkarcı Cihat Kısa, ikincisi de Mehmet Azimli oldu. Mustafa Öztürk de yaptığı dinsizliğe karşı verilen tepkilere dayanamayıp Almanya’ya, para ile satılıp adlarına Kur’an ve Sünnet Süşmanlığı yaptığı efendilerinin yanına kaçtı. Devamı da gelecek inşaallah!

İnkarcılar hem Kur’an ve Sünnet İnkarcılığı yapmaya kalkacak hem de Allah’ın Dini ve Peygamberin Sünneti ile savaşmalarına karşı duranları saf dışı etmek için oyun oynayacaklar. Konuşanı, yazanı ve çizeni saf dışı etmek için ellerinden geleni yapacaklar. Yemezler!

Dünyadaki bütün inkarcılar inkar, yalan, iftira ve ihanetlerine son verip susacakları zamana kadar bende onlarla savaşmaktan geri durmam. Allah’ın dinini asla yıkamayacaklar, ama insanımı dinsiz yapmaya çalışmaları neticesinde bir tek mü’min bile imansızlığa düşerse, ben zaten kaybetmiş olurum.

İsteyen gider, istediği yerde nasıl yaşamak istiyorsa, öyle yaşayabilir. Ancak hiçbir imansızlığı Müslümanlara, hatta gayrimüslimlere dayatmamak şartıyla.

Kimse benden, Allah, Peygamber, Kur’an, Sünnet, İslam, Müslüman ve Vatan Düşmanlığı yapma izini alamaz. Çünkü bunlar benim kırmızı çizgilerimdir. Elimizden gelmezse, dilimizle savaşırız, dilimizle de savaşamazsak, kalbimizle savaşırız. Yeter ki, Batıl hakim olmasın.

Bu liste bu kadarla kalmayacak. Her inkarcı eklenecek, onlarla bağını koparanlar ise listeden silinecektir.

“Ben o İslam Düşmanları ile beraber değilim veya onlarla olmaktan tevbe ettim. Bundan sonra düşmanlık yapmayacağım. Şimdiye kadar yazdığım kitapları imha etmeye, yazılı ve sözlü malzemeleri de medyadan kaldırmaya söz veriyorum” diyecek olanları bağrımıza basar ve biz de inkarcılar listesinden sileriz. Dileğimiz hepsinin hakikate kulak verip ihanetten vazgeçmeleridir.

Hiçbir kimse unutmasın ki, Allah Teâlâ aramızda hükmünü verinceye kadar Kur’an ve Sünnet Düşmanları ile olan mücadelemiz sürecektir. Kıyamete kadar son bulmayacaktır.

Dileriz ki, bu ihanetten bir an önce vazgeçerler. Benim CIA raporlarından tesbit ettiğim prensiplere göre hareket eden Kur’an ve Sünnet İnkarcıları’nın oradan buradan toplama bir grup olduğunu yukarıdaki liste bize gösteriyor. Aslında bu liste bile, inkarcıların bir proje olarak önümüze konduğunun işaretidir.

Kan Davası’ndan milyon kat daha vahim olan PARA KARŞILIĞI yapılan ihanet, genel adı ile İSLAM DÜŞMANLIĞI son buluncaya kadar mücadele devam edecektir. Gerekirse, ifşa olmaları, hatta yaptıklarını İTİRAF ETMELER için her şeyi yapmaya hazırım.

Selam ve dua ile!..

ALLAH TEÂLÂ TÜM İNKARCILARI ISLAH EYLESİN! ISLAH OLMAYANLARI DA YOK ETSİN!

Muhammed Mücahid Okcu
www.muhammedmucahid.com

KONU İLE İLGİLİ VİEOLAR

BENZER YAZI VE VİDEOLAR

Kur’an Ve Sünnet İnkarcılarını Düelloya Davet
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments